تبلیغات
آموزش سریع کامپیوتر.: www.QLC.ir :. - چگونه یک کامپیوتر را Deauthorize کنیم؟
جمعه 25 اسفند 1396  10:53 ق.ظ    ویرایش: جمعه 25 اسفند 1396 10:56 ق.ظ
توسط: خسروی
نوع مطلب: آموزش ،

زمانی که یک محتوای دیجیتال از آیتونز استور، اپ استور و یا آیبوک استور تهیه می‌کنید، برای دسترسی به این محتوا از کامپیوتر، باید دستگاه شما Authorize شده باشد. با ثبت کردن کامپیوتر در اپل آیدی خود فرآیند Authorize صورت می‌گیرد.

Authorize کامپیوتر محدودیت دارد و شما نهایتا می‌توانید به ۵ کامپیوتر به صورت همزمان دسترسی بدهید. بیش از ۵ کامپیوتر اکانت شما اجازه ثبت نمی‌دهد و احتمالا پس از مدتی استفاده از یک اپل آیدی، به مشکل می‌خورید.

پس هر زمانی که دیگر قصد استفاده از کامپیوتری را برای دستگاه iOS خود نداشتید، مجوز دسترسی را لغو (Deauthorize) کنید که در آینده به محدودیت نخورید. در این آموزش نحوه مشاهده تعداد کامپیوترهای Authorize شده، Deauthorize یک کامپیوتر و Deauthorize تمامی کامپیوترهای مرتبط با اکانت به صورت قدم به قدم توضیح داده شده است.


چه تعدادی کامپیوتر با اپل آیدی مرتبط است؟

۱- آیتونز را از روی کامپیوتر خود باز کنید.

۲- در صورتی که قبلاً این کار را انجام نداده‌اید با اپل آیدی خود وارد (Sign in) شوید.

۳- از نوار منو بالای برنامه به مسیر Account -> View My Account بروید.

1macos-itunes12-5-menu-view-my-account

۴- اپل آیدی و رمز عبور خود را در صورت درخواست، وارد نمایید.

۵- اطلاعات اپل آیدی شما در این صفحه نمایش داده می‌شود. در جلوی Computer Authorizations، تعداد کامپیوترهایی که Authorize شده‌اند، قابل مشاهده است.

2computers-authorized-itunes

چگونه یک کامپیوتر را Deauthorize کنیم؟

۱- از کامپیوتری که می‌خواهید Deauthorize کنید، آیتونز را اجرا نمایید.

۲- از نوار منو بالای نرم افزاری به مسیر Account -> Authorizations -> Deauthorize this computer بروید.

3deauthorize-computer-itunes

۳- اپل آیدی و رمز عبور خود را در صورت درخواست، وارد نمایید.

۴- سپس بر روزی گزینه Deauthorize کلیک نمایید.

چگونه تمام کامپیوترها را Deauthorize کنیم؟

لازم به ذکر است که استفاده از این قابلیت تنها یک بار در سال امکان پذیر است و برای زمان‌هایی که به کامپیوترهای قبلی به خاطر فروش و یا خراب شدن دسترسی ندارید، بسیار مناسب است.

۱- آیتونز را از روی کامپیوتر خود باز کنید.

۲- به اپل آیدی خورد وارد شوید. (sing in)

۳- از نوار منو بالای برنامه به مسیر Account -> View My Account بروید.

۴- اپل آیدی و رمز عبور خود را در صورت درخواست، وارد نمایید.

۵- اطلاعات اکانت شما در این صفحه قابل مشاهده است. از بخش Apple ID Summary، گزینه Deauthorize All را انتخاب نمایید. این گزینه در صورتی نمایش داده می‌شود که حداقل دو کامپیوتر با اکانت شما Authorize شده باشند.

4deauthorize-all-computers-itunes-1024x350

با Deauthorize یک کامپیوتر اطلاعات شما پاک نمی‌شود و تنها دسترسی به محتوای دیجیتالی دیگر از طریق آن کامپیوتر امکان پذیر نیست.

برای Authorize یک کامپیوتر نیز به مسیر Account -> Authorizations -> Authorize this Computer مراجعه نمایید.

   


نظرات()   

آموزش سریع کامپیوتر.: www.QLC.ir :.

Quick Learning Computer