تبلیغات
آموزش سریع کامپیوتر.: www.QLC.ir :. - نحوه تنظیم ویژگی Do Not Disturb در آیفون و آیپد
یکشنبه 2 اردیبهشت 1397  07:00 ق.ظ    ویرایش: چهارشنبه 5 اردیبهشت 1397 07:09 ق.ظ
توسط: خسروی
نوع مطلب: موبایل ،

اپل در سال ۲۰۱۲ و با انتشار نسخه ۶ سیستم عامل آی او اس (iOS 6) به طور رسمی قابلیت Do Not Disturb را معرفی کرد. این قابلیت منجر می‌شود که کاربر از ایجاد مزاحمت توسط گوشی جلوگیری کند
اما حالت Do Not Disturb آیفون به همین سادگی عمل نمی‌کند و شامل تنظیمات و زیرشاخه‌های مختلفی می‌شود:
چنانچه گوشی شما در این حالت باشد چه هنگام زنگ و چه هنگام اس ام اس گوشی شما نه زنگ خواهد خورد و نه لرزشی خواهد داشت. فقط هر زمان لاک اسکرین را باز کردید متوجه تماس ها و پیامک ها خواهید شد.
برای دسترسی به تنظیمات Do Not Disturb در منوی تنظیمات در دستگاه iOS خود بر روی Do Not Disturb کلیک کنید.
اولین گزینه “Manual” است  که برای خاموش روشن کردن این حالت است. 
گزینه دوم، “Scheduled” است که اجازه می دهد تا شما در یک بازه زمانی به طور خودکار ویژگی Do Not Disturb را فعال کنیدمتاسفانه نمی توان بازه های زمانی متعدد را در طول روز برای آن تعیین کرد.
اگر شما گزینه “Allow Calls From” را انتخاب کنید می توانید تنظیمات مربوط به دریافتی تماس های تلفنی را مدیریت کنید. شما توسط این گزینه میتوانید مشخص کنید که چه کسانی میتوانند در زمانی که Do Not Disturb فعال است با شما ارتباط برقرار کنند. این گزینه می تواند خیلی مفید باشد، شما میتوانید سه حالت را برای آن انتخاب کنید که شامل: همه، هیچکس و یا افراد مورد علاقه می شود. گذینه Favorites فقط به افرادی که در لیستی با همین نام در مخاطبین شما هستند اجازه تماس با شما را می دهد
Everyone: این یعنی هر کسی که شما شماره وی را دارید و در کانتکت ها ذخیره کرده اید و هر کسی که شما از وی اطلاعی ندارید می تواند با شما تماس بگیرد.

No One: در این نوع از تنظیمات، هیچ کسی نمی تواند با شما تماس بگیرد. دستگاه در چنین حالتی با ارسال پیام صوتی    “دستگاه مورد نظر خاموش است” یا “برقراری تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نیست” فرد را از تماس مجدد باز می دارد.

Favorites:  اپلیکیشن فون در آیفون شما امکان تنظیم برخی کاربران به عنوان علاقمندی ها را به شما داده است. اگر این بخش را تنظیم کرده باشید، در این حالت تنها این افراد می توانند با شما تماس بگیرند.

All Contacts:  در این حالت نیز تنها تمام مخاطبین شما ولا غیر، می توانند با شما تماس بگیرند. این حالت با حالت اولیه یک تفاوت دارد. در حالت اولیه هر کسی که حتی شما شماره وی را در مخاطبین نداشته باشید می تواند با شما تماس بگیرد.
گزینه نهایی تنظیمات هم Silence است این گذینه به طور پیش فرض درحالت only if your device is locked قرار دارد و در این حالت ویژگی Do Not Disturb فقط در زمانی که گوشی شما قفل است کار می کند و زمانی که قفل گوشی خود را برای چک کردن باز می کنید تا زمانی که دوباره قفل شود دیگر بی صدا نیست. در این حالت اگر شما به آرامی تلفن خود را در طول یک جلسه، بردارید و چک کنید و همزمان کسی با شما تماس گیرد شما شدیدا خجالت زده می شوید پس بهتر است اگر در چنین موقعیت هایی قرار دارید گزینه همیشه را انتخاب کنید.

منبع: howtogeek


   


نظرات()   

آموزش سریع کامپیوتر.: www.QLC.ir :.

Quick Learning Computer